• Etno Selo Kotromanićevo

  Ritešić bb, Doboj

  Tel 053 282-835

  Objekat Royal Village Kotromanićevo smješten je na obali rijeke Veličanke, a gostima su na raspolaganju klimatizovane drvene kuće i besplatni bežični pristup internetu u zajedničkim prostorijama. Tokom ljeta u sklopu objekta dostupni su restoran, igralište za odbojku na pijesku i etno tržnica.

  Sve smještajne jedinice okružene su šumom, a krase ih drveni elementi, TV sa satelitskim programima i radni sto. Takođe, svaka smještajna jedinica obuhvata vlastito kupatilo s tušem.

   

  Bajka koja živi

 • Prenoćište Čarda

  Prenoćište Ćarda

  Objekat sa restoranom i sobama za iznajmljivanje „Čarda“ nalazi se kraj magistralnog puta M-17, u prigradskom naselju Bare i pruža smještaj u vrlo udobnim sobama, a gastronomska ponuda restorana „Čarda“ poznata je nadaleko.

  Poseban šarm ovom mjestu daje vrt i uređen prilaz obali rijke Bosna. Objekat tradicionlno organizuje riblje fišijade. Namijenjen je tranzitnim turistima ali ispunjava sve uslove i za duži boravak posjetilaca.

  Pansion raspolaže sa 5 klimatizovanih soba s internet konekcijom (12 ležaja), restoranom kapaciteta 130 mjesta i ljetnom baštom sa 60 mjesta.

  Adresa: KRNJINSKE SRPSKE BRIGADE bb, Doboj 74101

  Telefon: 066 646 019

 • Hotel Integra

  Kontakt informacije

  Tel.: +387 (053) 224 274
  +387 (053) 224 264
  Mob.-Viber : 066/ 234-120

  Address: Vidovdanska 61A, 74000 Doboj

  Description: Hotel provides accommodation with modern and stylishly designed suites and rooms, as well as restaurant, conference & ceremonial facilities suitable for all sorts of social or business events.

  You are welcome to visit our hotel, and be part of our professional and pleasant atmosphere.

 • Motel Magistrala

  Motel-Restoran se nalazi namagistralnom putu M-17, 2 km od Doboja. Udobne sobe uz obezbijeđen parking i ukusna kuhinja čine ovaj motel dobrim izborom.

  Instagram: motel_magistrala

  Facebook: @magistrala2000

 • Hotel Park

  Hotel Park nalazi se pokraj parka u Doboju, a nudi klimatizovane sobe s besplatnim bežičnim pristupom internetu. Savremeni wellness centar obuhvaća unutrašnji bazen, parnu kupku i saunu. U okviru objekta nalazi se restoran koji poslužuje jela tradicionalne bosanske i međunarodne kuhinje.

  Elegantno uređene sobe i suitevi opremljeni su TV-om s kablovskim programima, mini barom i sefom. Gostima je u okviru objekta na raspolaganju besplatno privatno parkiralište.

  Na velikoj vanjskoj terasi s pogledom na park gosti mogu objedovati na otvorenom. U baru u predvorju poslužuju se pića tokom cijelog dana.

  Hotel Park Doboj nalazi se na 110 km od Banja Luke. Sarajevo je udaljeno 164 km.

  Parovima se posebno svidjela lokacija – ocijenili su je s 9,5 za svoj boravak udvoje

  AdresaKneza Lazara 2, Doboj 74000

  Telefon053 200-800

 • Restoran i apartmani Točak

  Restoran i apartmani “Točak” se nalazi kraj magistralnog puta M-17, u naselju Bare. Pored bogate gastronomske ponude, svojim gostima nudi i prenoćište u moderno opremljenim apartmanima.

 • Motel Gajić

  Motel GAJIĆ, veoma markantnog izgleda, jedinstvene i neobične arhikteture, nalazi se na najpoznatijoj raskrsnici puteva u Bosni i Hercegovini u mjestu Šešlije. U desetogodišnjem i veoma uspješnom poslovanju, ugostio je veliki broj gostiju sa područja bivše Jugoslavije i veliki broj gostiju iz raznih dijelova svijeta i cijele Evrope, čineći ga još poznatijim, ne samo zbog lokaliteta i fizionomije, nego zbog visokog kvaliteta usluge koja se svakodnevno pruža.

  Adresa: Šešlije, 74000 Doboj , Mapa
  Telefon: +387 (0)53 282-603,+387 (0)65 586-689

 • Hotel Brčko Gas

  Hotel Brčko Gas Doboj smešten je u Doboju u ulici Cara Dušana bb. Ovaj smeštajni objekat ima recepciju koja radi non-stop.

  U hotelu su Vam na raspolaganju besplatan WiFi i privatni parking.

  Sve sobe u hotelu Brčko Gas Doboj poseduju garderober, flat-screen TV i sopstveno kupatilo. Svaka smeštajna jedinica sadrži frižider.U objektu se svakog jutra služi doručak.

   

  Adresa: Cara Dušana bb,Doboj; broj tel: 053/236-320; email adresa: brckogasdoboj@yahoo.com a rezervacije takođe možete izvršiti i preko BOOKING .com).

 • Amer Pier

  MOTEL AMER PIER

  Stanić rijeka bb, Magistralni put Doboj- Tuzla, Lipac