• Autobusom

  Autobuske stanice u Doboju – Bosnaexpres i Trebava ekspres su stanice sa svim potrebnim sadržajima neophodnim za uspješno funkcionisanje u davanju staničnih usluga korisnicima. Autobuske stanice u Doboju rade 365 dana u godini, od 00.00 do 24.00 časa na prijemu i otpremi autobusa i putnika na prigradskim, republičkim, međuentitetskim i međunarodnim linijama. Na prigradskim linijama pokrivaju potrebe stanovništva, privrednih subjekata i drugih ustanova grada Doboja, na republičkim i međuentitetskim linijama pokrivaju potrebe za sva veća mjesta u BiH, a na međunarodnim linijama omogućeno je otvaranje Doboja i ovog dijela BiH prema svijetu, tako da se sa autobuske stanice može otputovati u sljedeće zemlje: Srbiju, Crnu Goru, Hrvatsku, Sloveniju, Austriju, Švajcarsku, Njemačku, Francusku, Holandiju, Belgiju, Luksemburg, Dansku, Švedsku i Norvešku.

  Karta važi za jedan ulazak autobusa na parkiralište, a plaćanja su oslobođeni autobusi na prigradskim linijama za koje prevoznik ima potpisan Ugovor sa Gradom.

 • Automobilom

  Grad Doboj, po svome geografskom položaju, nalazi se na raskršću značajnih magistralnih i regionalnih puteva u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini.

  Pravcem sjever – jug pruža se magistralni put M-17 na koji se sa istočne strane nadovezuje magistralni put M4 iz pravca Tuzle (Federacija BiH). Najfrekventniji dio magistralnog puta M17 nalazi se na potezu Šešlije – Doboj – Karuše – Federacija BiH.

  Osim navedenih magistralnih puteva, područjem grada Doboja prolazi i značajan dio regionalnih puteva kao što su: R465 Doboj – Modriča, R465a odvojak za pravac Zelinje, R474 Doboj – Prnjavor, R474a Pnjavor – Jelah, R482 Doboj – Derventa kao i put Doboj – Petrovo.

  Zagreb je od Doboja udaljen 257km. Ukoliko u Doboj dolazite iz Zagreba uključite se na auto-put E70. Na 175km od Zagreba, u mjestu Slavonski Brod izađite sa auto-puta i pratite magistralni put M-17 do vašeg odredišta u Doboju.

  Beograd je od Doboja udaljen 236km. Ukoliko iz Beograda dolazite u Doboj uključujete se na auto-put E-70 prema zapadu i Zagrebu. Na 157km  izađite na izlaz 18 Babina Greda s E70. Zatim idite na M-17 do vašeg odredišta u mjestu Doboj.

  Sarajevo je od Doboja udaljeno 148km. Ukoliko, u Doboj, dolazite iz Sarajeva idite na sjeverozapad prema mjestu Kakanj i magistralnom putu E-73 i na 60-tom kilometru imate dva različita putna pravca koja vode do Doboja. Prvi bolji i duži put nastavlja putnim prevcem E73 prema sjeveru i mjestima Zenica, Maglaj pa sve do vašeg odredišta u mjestu Doboj.

  Završena je izgradnja dionice autoputa Banjaluka – Prnjavor, čime je u cjelosti završena izgradnja autoputa Banjaluka – Doboj.

  Na području grada postoji javni gradski prevoz, dok na širem području opštine prevoz se vrši javnim prigradskim autobuskim prevozom. Osim navedenog javnog prevoza u gradu prevoz vrši i taksi služba.

 • VIjest 1

  Osjećaj ugodnog doma i ljepote stvara omiljena kombinacija materijala. Kuhinja DC Sofija posjeduje opuštenu udobnost što je osobina moderne kuhinje.

 • Vijest 2

  DC Nea redefiniše standarde i predlaže novi koncept za kuhinju, uvođenjem novih kompozicijskih elemenata koje ih čine unikatnom, privlačnom, fukncionalnom i svestranom.

 • Vijest 3

  Umjetnički rad u jednoj kuhinji, a radi se o kuhinji DC Lara. Mlada, raznobojna, izražajna, DC Lara je riješenje za one koji traže lični stil. Zahvaljujudi kombinacijama sjajnih i matiranih obrada, DC Lara otkriva nepredvidive kompozicijske mogudnosti.

 • Placeholder

  Vijest 4

  Kuhinja DC Tea daje vam pravu modularnost što omogućava igru, istraživanje i zabavu. DC Tea pruža mnoga rješenja kroz kombinaciju osnovne estetike i običnih boja i cijele palete lakova i drveta.

 • Vijest 5

  DC Lorena je kuhinja koja svojim dizajnom i funkcijama pristaje u manje prostore. Završna obrada u neutralnim i prirodnim tonovima daje kuhinji eleganciju koja se dobro uklapa sa svježim i reflektirajudim elementima.

 • Vijest 6

  DC Martina kuhinja rađena je u kombinaciji obrada sa kontinuiranom potražnjom za jednostavno i funkcionalno rješenje gdje je estetika uvijek ciljana na svakodnevnu praktičnu primjenu. Ključne riječi koje opisuju DC Martina kuhinju su iz tog razloga red i pristupačnost.

 • Vijest 7

  DC Mona je čvrsta i robusna kuhinja koja nam dokazuje da funkcionalnost i estetika mogu biti u sinergiji u istoj okolini. DC Mona je karakterizovana završnom obradom, što daje jakost i vrijednost.

 • Vijest 8

  Moderan dizajn koji kombinuje klasične i moderne elemente za elegantni efekat bez premca. DC Linea se ističe svojom jednostavnošdu dekorativnih elemenata koji poboljšavavaju njenu svestranost. Beskrajna kombinacija koja dopušta širok spektar efekata, od veoma elegantnog i čistog izgleda sve do mladog i otmjenog stila.

 • Vijest 9

  Balans kontrasta između boja i materijala je ono što kuhinja DC Sara najviše pokazuje kroz lak. DC Sara je idealna kuhinja za sve one koje traže jednostavna rješenja koja su vizuelno privlačna ali bez pretjerivanja.

 • Vozom

  Željeznice Republike Srpske učestvuju u unutrašnjem, međuentitetskom i međunarodnom saobraćaju. Možete iskoristiti prednosti koje pružaju Željeznice RS: povoljne cijene, komfor i bezbjednost. U odnosu na redovne cijene, popuste na mjesečne karte imaju: učenici 60%, radnici 50%, penziоneri 30% a studenti vikendom imaju popust od 50%. Popust nude i za grupna putovanja (šest ili više osoba).

  Vrijeme dolaska, polaska kao i relacije na kojima saobraćaju vozovi možete vidjeti na sljedećem linku.

 • Etno Selo Kotromanićevo

  Ritešić bb, Doboj

  Tel 053 282-835

  Objekat Royal Village Kotromanićevo smješten je na obali rijeke Veličanke, a gostima su na raspolaganju klimatizovane drvene kuće i besplatni bežični pristup internetu u zajedničkim prostorijama. Tokom ljeta u sklopu objekta dostupni su restoran, igralište za odbojku na pijesku i etno tržnica.

  Sve smještajne jedinice okružene su šumom, a krase ih drveni elementi, TV sa satelitskim programima i radni sto. Takođe, svaka smještajna jedinica obuhvata vlastito kupatilo s tušem.

   

  Bajka koja živi

 • Prenoćište Čarda

  Prenoćište Ćarda

  Objekat sa restoranom i sobama za iznajmljivanje „Čarda“ nalazi se kraj magistralnog puta M-17, u prigradskom naselju Bare i pruža smještaj u vrlo udobnim sobama, a gastronomska ponuda restorana „Čarda“ poznata je nadaleko.

  Poseban šarm ovom mjestu daje vrt i uređen prilaz obali rijke Bosna. Objekat tradicionlno organizuje riblje fišijade. Namijenjen je tranzitnim turistima ali ispunjava sve uslove i za duži boravak posjetilaca.

  Pansion raspolaže sa 5 klimatizovanih soba s internet konekcijom (12 ležaja), restoranom kapaciteta 130 mjesta i ljetnom baštom sa 60 mjesta.

  Adresa: KRNJINSKE SRPSKE BRIGADE bb, Doboj 74101

  Telefon: 066 646 019

 • Harizma

  Cara Dušana bb ( Dom vojske) , Doboj

  Tel : 053 961-596

  Facebook : https://www.facebook.com/Harizma-494091800621358/

   

  Mjesto fantastične hrane, sjajnog ambijenta i predivne ljetne bašte.

  Primamo sve vrste rezervacija i veoma uspješno za Vas organizujemo sva Vaša mala i velika slavlja. Dobro nam došli

 • Restoran Čarda

  Restoran Čarda

  Čarde su riblji restorani poznati po svojim rbljim specijalitetima.

  One su uvijek bile oaze mira, zelenila, svježine, dobre hrane, razbibrige i dobrog provoda.

  Čarde su drugi dom ribolovcima, pa je samim tim enterijer čardi prepun rečnih detalja. Tradicionalne čarde zadržale su svoj izgled od prije stotinjak godina. Ulaskom u takve objekte mi se distanciramo od svakodnevne brzine i uživamo u razgovoru sa prirodom. Čarde su pravo mjesto za ljubitelje ribljeg paprikaša, riblje čorbe i svježe pečene riječne ribe.

  Popularni restoran ribljih specijaliteta smješten je na samom ulazu u Doboj.

  U jelovniku restorana nalazi se veliki izbor tradicionalnih jela, jela sa roštilja, jela ispod sača, 12 vrsta riba i veliki izbor slatkih jela i kolača..

   

  Adresa: KRNJINSKE SRPSKE BRIGADE bb, Doboj 74101

  Telefon: 066 646 019

 • Hotel Integra

  Kontakt informacije

  Tel.: +387 (053) 224 274
  +387 (053) 224 264
  Mob.-Viber : 066/ 234-120

  Address: Vidovdanska 61A, 74000 Doboj

  Description: Hotel provides accommodation with modern and stylishly designed suites and rooms, as well as restaurant, conference & ceremonial facilities suitable for all sorts of social or business events.

  You are welcome to visit our hotel, and be part of our professional and pleasant atmosphere.

 • Motel Magistrala

  Motel-Restoran se nalazi namagistralnom putu M-17, 2 km od Doboja. Udobne sobe uz obezbijeđen parking i ukusna kuhinja čine ovaj motel dobrim izborom.

  Instagram: motel_magistrala

  Facebook: @magistrala2000